Kalkzandsteen verlijming

Bij het verlijmen van kalkzandsteen zijn meer mogelijkheden dan alleen het verlijmen van de wanden voor het opgaande lijmwerk van de begane grond, 1ste verdieping etc. in elementen en/ of handzame lijmblokken, de mogelijkheid bestaat namelijk ook om de fundaties uit te voeren in kalkzandsteen elementen.

Kalkzandsteen verlijming fundatie

Bij de kalkzandsteen verlijming van de fundatie proberen wij zoveel mogelijk de aannemer te ontzorgen. Dit doen wij doordat wij voor de aannemer de aantallen hiervan uittrekken en aangeven welke andere materialen en producten wij nodig zijn voor het maken van de fundatie, wij knippen alle elementen op maat deze hoeven dus niet door de industrie op maat te worden gezaagd en dit zorgt er tevens voor dat je niet meer afhankelijk bent van de levertijden van de industrie. Tussen het binnen en buitenblad van de fundatie komt een harde isolatieklamp als afstandshouder, deze dient tevens tijdens het aanvullen als bescherming voor het buitenblad dat deze niet naar binnen klapt.

Werkzaamheden

Om een beeld te geven van de werkzaamheden en materialen die wij voor u kunnen verzorgen, staan deze hieronder beschreven:
• het calculeren van aantallen voor het bestellen van de hele elementen en toebehoren voor de fundatie
• het verlijmen van kalkzandsteen elementen in de fundatie
• het kimmen, opperen en lijmen van kalkzandsteen in het opgaande lijmwerk
• het aanbrengen van stelvoetjes, schoren, lijmspouwankers, lijmkoppelstrips etc.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden?

Neem dan contact met ons op.