Over ons

Habé afbouw, opgericht in 1993, heeft zich ontwikkeld tot een moderne, professionele onderneming, met goed samenwerkende teams van vakmensen die alle aspecten van het afbouwen beheersen.

We werken voor grote (gerenommeerde) opdrachtgevers, kleine(re) opdrachtgevers en particuliere klanten. De projecten die we uitvoeren lopen uiteen van woningbouw tot diverse vormen van commercieel vastgoed.

Habé afbouw kenmerkt zich door vergaande professionaliteit en betrokkenheid. We zetten onze kennis, ervaring en vaardigheden in om de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontlasten. Dit betekent dan ook dat we, waar mogelijk, alternatieve methoden en/of materialen zullen aandragen die het kwaliteits- en kostenbeheer ten goede komen.

Innovatie en verbetering van processen en technieken staan hoog in het vaandel bij Habé afbouw. In dit kader zijn er onder meer nauwe samenwerkingsverbanden met toeleverende industrieën.

Visie

Habé afbouw wil zich onderscheiden als een meedenkende en servicegerichte partner voor haar opdrachtgevers. Samen met onze opdrachtgevers willen we werken aan duurzame oplossingen voor projecten waarin het aangenaam wonen, werken en recreëren is.

De toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers is onze optelsom van:

  • Vakinhoudelijke kennis en ervaring;
  • Veelzijdig pakket van diensten en producten;
  • Integraal procesmanagement;
  • Oro-actieve en meedenkende houding;
  • Transparante werkwijze;
  • Focus op innovatie;

Kwaliteit, veiligheid en milieu

Habé afbouw committeert zich aan een kwalitatief hoogwaardige en veilige bedrijfsvoering. Veiligheid en duurzaamheid zijn essentiële aandachtspunten in onze bedrijfsvoering. We hanteren duidelijke principes en zorgen voor goede randvoorwaarden en voorzieningen om de activiteiten op een verantwoorde manier te kunnen uitvoeren. Dit heeft er onder meer toe geleid dat Habé afbouw VCA** is gecertificeerd.